Kontakt og Praktisk

En lille børnehave med 22 børn i et gammelt stuehus i en dejlig stor have.

Børnene er i alderen 3-6 år, og de er aldersintegreret på to stuer: Solstuen og Månestuen. Børnehaven kan have op til fire handicappede børn integreret. Tanken med handicapintegrationen er at give børn, som på den ene eller anden måde er anderledes, en god og tryg børnehave hverdag, hvor barnet bliver integreret og udvikler sig  i stabile omgivelser. At barnet der på den ene eller anden måde er anderledes får en hverdag i et miljø, hvor en målrettet pædagogik tilpasset det enkelte barn er med til at fremme en udvikling, som er med til at styrke barnets selvfølelse og selvtillid. At give normalt fungerende børn en oplevelse og forståelse for at børn også er forskellige, og at man sagtens kan lege sammmen. Hele børnegruppen er med til alle aktiviteter, det er lige fra madlavning, gymnastik, sang og musik, ture o.s.v. Vi laver positiv særbehandling til de børn, som har brug for det.

 

Vores omgivelser

Malling, sydlige Århus

Børnehaven er beliggende i et gammelt stuehus fra en bondegård, opført omkring år 1900. I 1964 blev jorden solgt fra, og det daværende sogneråd besluttede at indrette en børnehave i stuehuset. Børnehaven er omgivet af en stor have, vores legeplads, med træer og buske, drivhus og højbede samt gynger, rutchebaner, sandkasse, legehuse, multibane m.m.

Børnehaven ligger midt i Malling – i gåafstand til skole, kirke, biograf samt skov og natur. Vi bruger lokalområdet aktivt og tager regelmæssigt på ture i den omkringliggende natur.